Hopp til hovedinnholdet

Tror de indre kjønnsleppene ikke er helt normale. Vil de vokse til?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg fikk mensen den 22 november for første gang. Jeg har ett problem, vaginaen min ser ikke vanlig ut. De ytre kjønsleppene er helt normale, men de indre er ikke det tror jeg... hullet er ca 1.5 ca langt hvis man kan si det på den måten, og det er ingen klitoris. Det føles og ser ut som at den Høyre (indre) kjønsleppen vokser veldig mot Venstre. De er også veldig små og korte. Det føles ut som om jeg kun har den Høyre indre kjønsleppa. Er dette normalt, kommer de til og vokse til «vanlig» utseende? Er klar for sex med kjæresten min men er bekymret for at han skal dømme vaginaen min. Takk!

SVAR

Besvart 04.12.2020 14:59:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan finner du kunnskap om kjønnsorganet?

Mange lurer på hvordan kjønnsorganer ser ut og hva som er vanlig og normalt. Hva bruker du som hovedkilde for å få mer kunnskap om dette?

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
account_circle