Hopp til hovedinnholdet

Jeg syns mitt adamseplet er for synlig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente med et ganske synlig Adams eple. Dette hindrer meg i å elske meg selv ettersom jeg faktisk hater det så mye. har hatt det siden 7 klasse nå, og har sjekka det hos legen. han sa det var helt normalt og når jeg blir eldre vil det bli mindre synlig. men det blir jo ikke mindre synlig? derfor tenker jeg å ta en operasjon når jeg blir eldre. føler ingen gutter vil like meg om jeg har et Adams eple. De tror sikkert jeg er en transe. Hvor mye tror du en operasjon vil koste? Så det var rundt 30k-50k i USA. kan man få det billigere i Norge? tenker å ha operasjon året jeg fyller 18. tusen takk på forhånd.

SVAR

Besvart 26.12.2020 07:34:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle