Hopp til hovedinnholdet

Hva er årsaken til og hvordan få bort strekkmerker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jente 13 her. Jeg føler jeg har usedvanlig mye strekkmerker rundt puppene og magen til å være 13. Er det en vei til å få de bort eller at de blir mindre synlig. Nå har jeg trent veldig lite på grunn av korona men har ikke spist så mye heller. Kan dette være noe av årsaken? Håper jeg får svar fort. Hilsen jente 13.

SVAR

Besvart 10.01.2021 19:24:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Strekkmerker

Strekkmerker er noe mange bekymrer seg over. Det er veldig vanlig å få strekkmerker i puberteten, og det beste du kan gjøre er å akseptere dem som de er.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle