Hopp til hovedinnholdet

Tips om rødming?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Denne uka (uke 5) skal vi ha framføring i naturfag om alkohol. Søkte "Alkohol" på Google og fant "Ung.no" og tenkte å gi dere en sjanse. Utrolig bra side, og ble egentlig veldig interessert i denne siden og har vært litt på den i det siste! Uansett. Jeg sliter med selvtilitt, mest fordi jeg rødmer ganske mye og ofte. Og på skolen min er jeg 1 av 2 norkse i klassen. Og de andre elevene ler når jeg rødmer. Jeg syns det er så forferdelig, og gråter ofte på grunn av det. Men har lest litt at det er vanlig å rødme når man er i puberteten fordi man er usikker i tilegg til at jeg ikke er så trygg på meg selv. Jeg syns det er ganske gøy å ha framføringer.. og hadde det værre med rødming før. Men har dere noen tips til hva jeg kan tenke på når jeg rødmer eller når jeg tror jeg rødmer. Eller tips til å ikke rødme? Tusentakk for at dere laget denne siden! - Jente 14 år

SVAR

Besvart 01.02.2013 15:13:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle