Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir veldig fort sint og aggressiv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no. Jeg er en gutt som er veldig snill, kjekk, rolig og lykkelig til vanlig. Men mitt problem er at jeg blir fort sur og sint og til og med at jeg mister kontrollen. Når jeg mister kontroll så betyr det at jeg plutselig truer og banner til personen. Også hender det at jeg smeller igjen døra, slår på ting og kaster ting mot veggen eller gulvet. Dette skjer hvis folk er sur på meg, ikke respekterer meg, sier stygge, frekke ting til meg og hever kjeften sin på meg. Dette har jeg null toleranse på. Først så blir jeg fort såret og deretter så blir jeg sur, sint og aggressive. Dette skjer bare på 123 når jeg opplever litt motgang. Jeg har kanskje tro på at jeg har kort lunte. Jeg vet ikke helt. Hvorfor blir jeg fort sur, sint og aggressive? Finnes det fasit?

SVAR

Besvart 10.12.2019 11:07:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle