Hopp til hovedinnholdet

Alt begynte med at pappaen min døde for ca 5 år siden å livet har bare blitt værre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er så lei livet nå at jeg bare vil dø fra alt. Har prøvd på selvmord flere ganger men får det aldri til. Alt begynte med at pappaen min døde for ca 5 år siden å livet har bare blitt værre å værre etter det. For 3 år siden ble jeg kjent med ei jente jeg liker veldig godt å har lyst til å dele resta av livet med. Vi har fått veldig god kjemi og liker veldig godt å være sammen men blir liksom aldri noe mer enn venner... Vi hadde tengt å flytte sammen å dra på sydenturer å sånn sammen å det er jo veldig bra! Vi har nettopp vært på en tur nå å både ho å jeg er enige om at vi aldri har hatt det så bra før, lo å kosa oss hele turen! Men nå har jeg fått greie på at ho muligens har noe på gang med en annen gutt å hvis de blir sammen så kan jo ikke jeg å ho flytte sammen..:( Da kommer jeg til å bli helt knust å kommer sikkert til å ta selvmord, får lyst til å ta selvmord bare av tanken. Kunne gjort alt for å få denne jenta, kan ikke se for meg et liv uten henne. Hun er alt for meg!

SVAR

Besvart 22.02.2014 10:25:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle