Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner bestefaren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En venninne av meg har mistet bestefaren sin idag, å jeg ble selvfølgelig lei meg på hennes vegne. Men skjenner henne ikke så godt ennå, hu er ny på trinnet. Men hu er kjempe snill og søt, men når jeg fikk vite at bestefaren hennes døde. Begynte jeg å tenke på min som døde bare for noen år siden, å da begynte jeg å gråte:( For jeg savner han forferdelig mye, savner å spille, komme på hytta hans , alle de gangene han var hos oss å feiret jul med oss. Jeg savner han så fært , selvom det er en god stund side han forlot verden. Er det vanlig? Jeg savner alt det gode med han, kunne ønske han kom tilbake. Å nå som onkelen min også har vært syk mange år, han har mylomatose en slags kreft. Så han har vært veldig syk å ikke orket så mye den siste tiden, jeg vet med sikkerhet at han kommer snart til å død.. Ihvertfall i år, jeg er redd for at han dør når jeg er i Polen? Hva skal jeg gjøre da? Han er verdens beste onkel, bare så dumt at han har blitt syk:( vet virkelig ikke hva jeg skal gjør?

SVAR

Besvart 07.09.2014 11:27:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle