Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater livet mitt og hater alt ved meg selv. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 13 år. jeg hater livet mitt utrolig mye, og jeg hater alt ved meg selv. jeg har blitt mobbet i snart 8 år på hvordan kroppen min ser ut. jeg er meget overvektig 1,58 og veier 75 kg , jeg har veldig dårlig selvtilitt på grunn av dette og jeg har også blitt mobbet for hvordan personligheten min er. jeg er sykt lei av mitt liv og all den dritten folk slenger opp i trynet på meg, jeg har prøvd å stå opp får meg selv men de bare trykker meg ned igjen. jeg har prøvd å snakke med min venn om dette og min familie, men de forstår ikke hvor seriøs jeg er og de er ikke så støttende. jeg er deprimert men må skjule det hver dag, jeg gråter hver eneste dag også. jeg mistet mormmoren min på starten av 2014 og sørger henne fortsatt, hun var faktisk den esnete som elsket meg for akkurat den jeg var hun var som min engel hun var utrolig snill, støttende og alt. det gjør utrolig vondt i hjerte mitt, jeg er helt knust.

SVAR

Besvart 18.11.2014 21:48:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle