Hopp til hovedinnholdet

Venninnen driver med selvskading

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en venninne som driver med selvskading. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, hun liker ikke og snakke om det, når jeg spørr vordan det går så sier hun fint, men jeg vet at hun ikke har det bra. Hun tenker på sjølvmord og alt,vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, trenger seriøst noen råd. Hun går til sykolog og helsesøster, men hun sier at det ikke hjelper. Og hun lyver til sykologen sine, og sier at hun ikke har det så ille. Vil virkelig hjelpe henne men vet hvirkelig ikke hvordan. Vist ikke hun får hjelp snart så er jeg virkelig redd for å miste henne, og det hadde vert det verste som kunne skjedd meg. Pliiss hjelp meg og min venninne!!

SVAR

Besvart 12.02.2015 22:17:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle