Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med selvtillit og anoreksi. Hvordan kan jeg få hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år som gjerne vil ha hjelp.alt startet i 5. Klasse en lærer skrek meg rett i ansikte ! Klarer ikke og slutte og tenke på det hun skrek også hold munn! En lærer på samme skole er også nå grunnen til at jeg sliter med Anoreksi :( han sa at jeg hadde mye mat i matboksen min... Derfor sluttet jeg og spise og sammenlignet meg med andre... På den tiden var jeg tynn veldig tynn... Hunden min døde også 4.januar :( og siden har jeg slitt med selvtillit og anoreksi den dag i dag har jeg det forsatt :( jeg er 155 cm høy og veier 26 kg :( jeg sammenligner meg med den jente i klassen min som også har anoreksi og har hatt det i 6 år ... Hilsen en jente ...

SVAR

Besvart 14.01.2016 13:25:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle