Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ganske deprimert.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg sliter med deprisjon for tiden. har det veldig vanskelig. sliter også med stresshodepine som gjør dette bare verre. jeg går på videregående skole nå og da går jeg ikke sammen med gamle venner som jeg gikk med på ungdomskolen. jeg savner de, jeg føler at jeg har mistet kontakten med de, spesielt min bestevenninne som er veldig opptatt med skole og de nye vennene sine. jeg har også dårlig selvtillit med at jeg er overvektig. (er 16år, 165cm og veier 78kg) og jeg har ingen kjærest. men venninna mi har og hu veier rundt det jeg veier og jeg vil vel si jeg er litt sjalu. jeg føler ingen gutter liker meg, jeg føler jeg aldri kommer til å få noen til å like meg. det jeg hadde trengt var bare en gutt kunne vist at han brydde seg, trenger ikke å være som kjærest men bare som venn. sliter veldig mye med skole, hodeverk, deprisjon,osv og vet snart ikke ka eg skal gjør. trenger noen som bryr seg. prøver å snakke med venninner men føler de ikke forstår og tørr ikkje snakke med mor heller.

SVAR

Besvart 25.01.2016 15:05:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle