Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg overvektig, og er altfor snill. Ønsker ikke leve lengre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente som sliter veldig med disse problemene: overvekt, vil ikke leve lenger. Jeg er en ungdom og vet at det er greit at man blir tykkere i en slik alder. Men jeg føler jeg er overvektig. Jeg er 175cm og veier 75-78 kg, er høy så man kan ikke se fettet ganske mye. Også mener folk at jeg er altfor snill. Hva kan jeg gjøre? Vil ikke være den snilleste i alles øyner.......... Vær så snill, trenger svar...... Takk på forhånd. Dere er ganske flinke til å svare på spørsmål og sånt, veldig glad i sidene deres

SVAR

Besvart 07.02.2016 22:01:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle