Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner familien min veldig. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg vil bare begynne med å si tusen takk for hjelpen for de alle andre gangene dere har hjulpet meg :). til problemet mitt: i sommer var eg å besøkte familien min i Irak. eg gruet meg litt, men når eg kom ditt hadde eg det så gøy at eg glemte helt at eg kom fra Norge haha. når eg var der følte eg meg ikke lonley, eg følte at eg tilhørte et sted, eg følte at eg kunne gå til hvem som helst for å få hjelp, tante onkel bestemor osv. eg hadde det så gøy med kusinene mine, vi sang og danset helt opp til midt natt. som sagt eg følte ikke lonley og at eg hadde alltid noe å gjøre og alltid hadde noen å snakke med. når eg kom tilbake til Norge, kom den lonley følelsen. nå savner eg alle sammen av hele mitt hjerte spesilet kusinen mine. det er så vondt. eg vet at Norge er et godt land å bo i, men hva er et godt land uten familie? eg hadde ikke spm akkurat, men følte at eg måtte skrive ned tankene mine til noen. eg savner å dra tilbake, men det er veldig dyrt!! eg savner å ha noen å snakke me

SVAR

Besvart 07.09.2016 13:42:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle