Hopp til hovedinnholdet

Vonde opplevelser med mor. Sliter med angst. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I hele mitt liv har jeg desverre opplevd mange vonde ting fra min mor. Da er det snakk om både vold, utkastelse av leiligheten og det å generelt være redd. Med dette har jeg fått angst for å møte henne, men har jevnlig kontakt og det går helt greit, men forsatt den dag i dag så er det også perioder hvor moren min blir sinna på en situasjon eller andre personer, og i hennes versjoner tidligere da jeg bodde hos henne var det alltid min feil på en eller annen måte. Som sagt nå igjen føler jeg at jeg har angst for dette og nervøs hele tiden med både unormal høy puls enn det jeg vanligvis har, urolig i magen og hjertet pumper fortere. Jeg har snakket med flere folk, både lege, far, og de jeg bor sammen med ettersom at jeg har god kontakt med disse. Det er heller ingenting galt på jobben! arbeidsoppgavene er fine, hyggelig folk å jobbe med, har 1 fri dag i uken så jeg får slappet av på den, men så langt har ikke dette hjulpet. Jeg spør her for å kanskje få litt flere råd om dette?

SVAR

Besvart 23.10.2017 18:16:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
account_circle