Hopp til hovedinnholdet

Bestefar døde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har skrivet til deg før men i morgen er det 3 uker siden han bestefar døde altså på tirsdag men sorgen er like stor som første dag har veldig vanskelig for å komme meg gjennom skole dagen å igjen hele dagen egentlig vi e masse på graven til han bestefar eg fikk snakke me han før han døde han sa at eg måtte leve livet mitt selvom han er død han sa at han skulle passe på meg å at eg har gjort han så stolt han begynte å skrike å eg begynte å skrike men han sa meir men det er meir personelig trenger tips å råd eg vil at dere skal legge dette ut sånn at flere som går igjennom dette kan lese. Bestefaren min døde av kreft han ble bare 73 år gammel men han har opplevd masse men han var ikke bare en bestefar for meg han var min aller aller aller beste venn å det blir han alltid å være. Takk for svar legg spørsmålet og svaret gjerne ut sånn de som har opplevd eller opplever det samme som meg kan lese dette. Dette betyr masse for meg jeg vil gjerne komme meg gjennom hverdagen

SVAR

Besvart 07.11.2017 17:58:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
account_circle