Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig trist og deprimert. Livet er meningsløst. Jeg er ikke noen. Jeg vil løse problemet for meg selv!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er veldig rtist og deprimert. Livet mitt er meningløst. Jeg er ikke noen, jeg er stygg og dum. Jeg har ikke venner eller kompiser. Ingen bryr seg om meg og det gjør at jeg føler meg så unødvendig, og veldig ensom. Jeg bare lever til å overleve til en annen dag. Jeg er ikke interessert i noe. I tillegg til er jeg homofil og på grunn av det hater jeg meg selv litt. Jeg skammer over meg. Burde jeg dø_ Jeg kan ikke leve sånt lenger. Jeg har prøvd å endre denne situasjonen men jeg har gitt opp. Hvordan kan jeg forbedre livet mitt. Jeg vil ikke si det til familen min. Jeg ville løse problemet for meg sjøl.

SVAR

Besvart 29.11.2017 16:58:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle