Hopp til hovedinnholdet

Etter at min beste venninne valgte å avslutte livet sitt for noen få måneder siden, har livet mitt blitt snudd på hodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter at min beste venninne valgte å avslutte livet sitt for noen få måneder siden, har livet mitt blitt snudd på hodet. Kroppen verker og er utslitt, og jeg fungerer ikke i hverdagen. Jeg har ingen motivasjon for å gå på skolen, jeg har sluttet med idretten min og jeg klarer såvidt å dra på jobb. Hverdagen er bare tung og grå og jeg gråter fortsatt veldig ofte! Jeg føler at mamma/pappa/lærererne/treneren/sjefen forventer at alt er som før og jeg klarer ikke å fortelle hvordan jeg egentlig har det. Går ofte gråtende fra skolen og angrer på at jeg ikke fortalte lærerne hvordan jeg egentlig har det. Vi har masse vurderinger hele tiden og karakterene er veldig viktig for meg, i det siste har de bare gått nedover.. Jeg er ikke helt der at jeg ikke ønsker å leve lenger, men jeg klarer ikke å forstå hvordan jeg skal greie å leve med dette. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.01.2018 20:23:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Sorg kan påvirke skolehverdagen

Ved sorg vil mye i livet være påvirket for en periode. Også skolehverdagen. Selv om det kan være tungt å gjennomføre skolen som før, kan det også være godt å ha faste rutiner og være på skolen som før.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle