Hopp til hovedinnholdet

Blir lei meg om natta, tenker på bestemor, at jeg aldri fikk si farvel.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg bruker noen ganger å bli lei meg om natta jeg begynner å tenke på bestemor at jeg aldri fikk si farvel. Eller bare dra uten å si ifra som å dra langt ut å se hvor langt jeg kommer til noe merker de jeg har nå for ikke så lenge siden vært oss B.U.P og snakket om om skolen og mobbing jeg sa om hvordan jeg har det med mine venner og hvordan de er mot meg jeg har ikke sagt noe om mine venner før nå og de sa at jeg blir mobbet jeg ble så lei meg den dagen ville bare flykte langt bort å bli borte tenker på dette enda

SVAR

Besvart 21.01.2018 09:13:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle