Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten sier stygge ting til meg når vi krangler. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 16 år. Jeg føler at kjæresten min er veldig stygg i munnen når det kommer til krangling. Liksom når vi krangle så sier han alle slags ting bare for å såre meg. Jeg skjønner at han har ADHD, men det sårer meg meget mye, Jeg skjønner de fleste kommer til å si 'hvorfor drar du ikke fra han, eller han er ikke verdt det osv' Men jeg elsker han, og når han ikke er sur behandler han meg som gull. Når vi er ferdig med å krangle, skjønner han etterhvert at han har såret meg og ber om unnskyldning, men problemet mitt er at, det sårer meg og jeg klarer ikke å glemme de når jeg er alene i et rom og alle tankene mine flyter rundt. Det jeg vil spørre om er, hva skal jeg gjøre'? Jeg kan heller ikke snakke med vennene mine fordi jeg vil ikke de skal ha dårlig inntrykk om han.

SVAR

Besvart 25.02.2018 09:13:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle