Hopp til hovedinnholdet

Er sorg/lei seg etter at broren tok selvmord. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå er det litt over ett år siden broren min Petter (29) hang seg. Av og til gråter jeg meg i søvn om kveldene. Jeg vet ikke helt om det er vanlig å fortsatt være så lei seg når det har gått over ett år. Men jeg tørr ikke si til noen hva jeg føler, ikke helsesøster, mamma eller pappa. Det blir bare kleint, men jeg er så lei meg for det som skjedde, og savner ham skikkelig. Noen råd? :|

SVAR

Besvart 13.05.2018 21:52:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle