Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt dumpet av kjæresten min og har det vondt, trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig blitt dumpa av kjæresten min. Vi hadde bare vert sammen i nesten en måndte, men vi hadde det så utrolig fint sammen. Før vi ble sammen var jeg veldig forelsket i han ganske lenge og jeg ble ubeskrivelig glad når han spurte meg. Nå har jeg det helt forferdelig. Klarer ikke stoppe å gråte, og det gjør fysisk vondt i brystet og hjertet mitt. Jeg får ikke sove om nettene fordi jeg tenker på han. Smertene er ubeskrivelige, og jeg har selvmordstanker. Jeg vil ikke leve lenger fordi jeg tror ikke jeg kommer til å komme meg over han. Vi går i klasse sammen og det gjør vondt å se han hver dag. Lykkelig uten meg. Jeg trenger hjelp. Jeg orker snart ikke mer av dette.

SVAR

Besvart 15.08.2018 12:58:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle