Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg er en jente på 17 år. Jeg skriver inn fordi jeg er helt knust. Jeg klarer serriøst ikke e...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år. Jeg skriver inn fordi jeg er helt knust. Jeg klarer serriøst ikke et sekund til.

For et år siden nøyaktig hadde jeg ett vennepar som er 4 år eldre enn meg som jeg var ilage hele tiden. Det ble slutt mellom de å jeg begynnte å være sammen med han gutten da. Vi fallt pladask for hverandre med en gang, vi ble forelsket med en eneste gang. Vi hadde liksom drevet å flørtet litt et helt år. Men en natt endte det opp med at vi tok ting litt lengre. Til å begynne med var dette veldig veldig rart siden han nettopp hadde gjort det slutt med venninna mi. Men så fant jeg ut at hun løyg veldig til meg å jeg sluttet å være venninnen hennes, å begynnte å bruke all min tid på han gutten. Vi ble ilag, å en dag kom hun jenta med beskjeden at hun var gravid å det var hans barn. Han bodde fortsatt sammen med henne, men var hos meg hele tiden. Hun sa at han fikk et valg å det var å bli sammen med henne eller så tok hun livet sitt.. Han ble ikke sammen med henne, han holdte seg til meg.

Vi hadde det veldig bra ilag, vi flirte å koset oss hele tiden. Men så fikk jeg vite at han hadde vært utro med eksdama. Det ble slutt mellom oss å han ble sammen med henne igjen. Forholdet deres varte i 2 uker. Og gjennom hele den tiden skrev han til meg å sa at han savnet meg. Vi bestemte oss for å gi det et forsøk til selv om han enda ventet unge med eksdama. Vi hadde det kjempefint ilag, å det funket virkelig. Men familien hannes hatet meg, å skrev stygge mellinger til meg hele tiden å kallte meg for en hore osv.. Dette kom ifra moren, søstra, broren, og såklart eksdama å hennes venninner.. Familien hannes elsket eksdama å inviterte henne hjem til han hele tiden. De prøvde hele tiden å få han imot meg å få han til å gå tilbake til henne. Men han gjorde ikke det, han holdte fortsatt med meg. Vi kranglet mye, men vi begge elsket hverandre noe inderlig høyt. Men det var vanskelig siden han ventet unge med eksdama si.

Så en dag, ungen kom. Å kjæresten min var blitt pappa, det var det tøngste jeg noen gang hadde opplevd. Jeg var så deprimert å nedenfor hele tiden. Men det visste seg å bli et lys i tunnelen. Han ga bokstaveligtalt opp ungen for å være sammen med meg, å vi hadde det sinnsykt fint ilag. Helt til eksdama, mora og alle rundt oss bestemte seg for at di skulle kvitte seg med meg en gang for alle. Vi holdte sammen trossalt alt som skjedde, men eksdama nektet han å se ungen hvis han var sammen med meg. Så vi måtte gjøre det slutt.. Det var da marerittet startet.

Alle sammen bestemte seg for å ødelegge meg totalt å fjerne meg fra han. Vi prøvde virkelig å holde sammen. Men eksdama begynnte å sende meg mellinger om at han var hos henne å at de hadde hatt sex flere ganger og at han overnattet hos henne hele tiden å hadde sagt han ville ha henne tilbake. Hele verden min raste sammen, jeg visste ikke hva jeg skulle tro. Han sa at dette var ikke sant i det hele tatt og at han kunne ikke tro at jeg hørte på henne. Men jeg "tillga" han. Eller jeg prøvde. Men hver gang jeg så han var jeg så sint å lei at det alltid endte opp i en stor krangel. Han begynnte å dokke opp på fester sammen med henne, og jeg begynnte å se dem sammen. Men han sa det var kun for ungen sin del. Jeg godtok alt å tok han tilbake. Vi var ilag en stund men jeg klarte ikke mere, han begynnte å kun kjefte på meg å kalle meg ting. Nå har det gått 3 månder med dette styret. Å helt plutselig en helg ville han ikke prate med meg engang. Han ringte meg å sa at han elsket meg, og savnet meg noe helt enormt. Han skrek hele tiden, og vi lå å pratet i flere timer. Morgenen etter hadde jeg fått mellinger fra han der han skrev at Det aldri skulle bli meg og han igjen, og at han ikke ville se meg igjen.

Jeg skjønner ingenting, folk forteller meg at han har vært utro med flere jenter. Og at han hadde tilbringt en natt sammen med en jente etter en fest. Jeg klarer ikke mere, ene dagen sier han hvor mye han elsker meg å savner meg. Å neste dagen hater han meg å kaller meg for stygge ting.

Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre lengre, har prøvd å tatt livet mitt flere ganger. Har hengt meg selv, har kuttet meg, tatt tabeletter, drokket veldig mye. Jeg klarer ikke mere, jeg er så nedbrytt. Jeg har så vondt. Alle venninne mine har sviktet meg å står på hannes side. Brorn min har tilogmed sviktet meg. Han er bestevenn med eksdama hannes, selv om hun faktisk prøver å ødelegge meg. Å nå er han begynnt å skal ta eksen min med på turer ilage dama hannes å venninna hennes som er forelsket i eksen min.

Jeg føler meg så alene, jeg sitter på rommet å skriker hele dagen lang, jeg skriker på skolen, på jobb, ute blandt folk, på fester. Hele tiden. Men det er ingen som merker noe, det er ingen som merker at jeg er lei meg. Det er ingen som ser at jeg skriker, det er ingen som ser at jeg har ondt. Jeg har prøvd å fortalt noen om det, men di sier bare at jeg må slutte å syte.
Familien min vill ikke høre på meg lengre. De sier at jeg må bare komme meg over han.

Jeg trenger hjelp, jeg må bort her ifra. Eksen min, vennene hans, familien hans og eksdama hans. Alle sammen sier stygge ting til meg hele tiden, de prøver å bryte meg ned. Å nå har di endelig klart det. Eksen min var den eneste jeg hadde. Han var den eneste jeg kunne stole på å prate meg. Nå vill han ikke ha noe med meg å gjøre lengre. Jeg er så alene. Vær så snill, jeg trenger noen som kan si noe som hjelper. Dette går ikke lengre. Jeg klarer ikke mere, rett og slett. Vær så snill. Hjelp meg.

SVAR

Besvart 19.03.2009 11:15:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
account_circle