Hopp til hovedinnholdet

Sørger over katten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Etter at jeg på onsdag mistet katten min som jeg har hatt i 8 år er jeg knust, men måten det skjedde på er muligens det verste. Vi hjemme (moren min, søsteren min og meg) hadde tenkt lenge på å dra til dyrlegen og ettersom at vi har visst hvor dyrt det kan bli så det tok en stund. Jeg og søsteren min ble ikke med for vi kunne aldri tro at det som skulle til å skje, ville skje. Moren min kommer tilbake gråtende og forteller at katten er død. Fikk aldri sagt hade en siste gang. Nå er jeg i dyp sorg for at katten som har vært der halvparten av livet mitt er død. Full av hat når jeg vet at moren min- den som jeg stolte mest på i hele verden, drepte en jeg elsker. Full av anger, når jeg tenker tilbake på at hvis jeg hadde visst hva moren min skulle gjøre hadde jeg stoppet henne. Katten hadde fått HIV. Alle andre i familien min er enige i det moren min gjorde. For meg er å drepe det verste noen kan gjøre. For meg er et dyreliv like mye verdt. Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.

SVAR

Besvart 25.10.2018 11:24:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle