Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet selvskading ikke er et bra valg når man er lei seg, men det er ikke så lett å styre seg selv når man er trist eller deprimert. Jeg føler selv at det å snakke med noen ikke hjelper. Jeg har prøvd mye før og det hjelper ikke. Jeg har bare lyst til å flytte vekk fra det stedet jeg bor, bytte skole eller bare drepe meg selv:/ Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?? Håper jeg får et ordentlig svar....

SVAR

Besvart 01.12.2018 15:31:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle