Hopp til hovedinnholdet

Kjærlighetssorg og lengsel etter kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har nylig blitt dumpet av en jeg var i et forhold meg i nesten to år. Det går litt bedre nå, med tanke på sorgen, men hver gang jeg våkner blir jeg trist fordi jeg ikke har en som ligger enten ved siden av meg eller i armkroken min. Jeg savner en kvinne i livet mitt. Men jeg tenker at selv om det bare er en drøy uke siden hun slo opp med meg, burde jeg kanskje gi det litt tid før jeg begynner å se etter en ny kjæreste. Mitt problem er at jeg har Epilepsi og nogenlunde høy grad i sosial angst, og folk sier til meg at etterhvert så kommer den rette til å finne deg, men jeg begynner å tro mindre og mindre på det. Er det håp for en litt kraftig/smålubben kar for å treffe den rette, hvis jeg fortsetter å være meg selv på jobb og ikke tenker for mye på det å finne en kjæreste nå med en gang? Jeg har kjempelyst til å treffe den rette, men jeg vil at hun skal like meg for den jeg er. Hvordan skal jeg få tanken bort fra min lengsel for kjærleik/en å elske?

SVAR

Besvart 07.02.2019 23:53:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle