Hopp til hovedinnholdet

Psykisk sjuk søster over 18, bor hos foreldre, uheldig for yngre søsken

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,vet ikke om dette er rett sted å spørre om dette. Men dette gjelder da min søster. Hun er psykisk syk.. og går til psykolog hver uke. Problemet er at hun ikke klarer å ta medisinene sine og klarer heller ikke å ta vare på seg selv. Hun sover i flere timer om dagen.. hun er over 18 og bor hjemme hos mine foreldre. Vi har yngre søsken dette går utover. Mamma pappa blir sliten og frustrert de klarer ikke ta vare på henne mer.. det er krangling hjemme hver dag. Og nå skjønner vi ikke hva vi skal gjøre.. hvem skal vi kontakte hva skal vi gjøre. Vi har prøvd å prate med henne men hun har lukket seg selv helt.. jeg bor ikke hjemme hos dem så det blir vanskelig for mg å snakke med henne. Det er vanskelig for oss å hjelpe henne når hun ikke vill hjelpe seg selv. Skjønner ikke hvem vi skal kontakte.

SVAR

Besvart 07.02.2019 14:23:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle