Hopp til hovedinnholdet

Sliter med negative tanker om seg selv og har selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg Sliter med livet mitt vil ta Selvmord. Er på skolen hver dag er dålig i ca alle fagene. Slutter veldig med det. Går på forball og er elendig i det når jeg gjør noe feil så ler alle. Føler jeg ikke har venner. For litt kjeft av foreldrene mine fordi jeg aldri er sosial. Jeg planlegg ofte med venner, men de avlyser eller gidder ikke å komme. Når jeg spørr dem så svarer de som oftest ikke. Vil ha noen tips.

SVAR

Besvart 29.03.2019 15:01:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle