Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så forelsket, men plutselig ble det helt stille fra henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 19 år. Jeg traff en jente mellom en felles venn som jeg har blitt utrolig forelsket i. Hun var hjemme i ferien da det hele startet og jeg følte alt klikket med en gang. Dette er ett avstands forhold da hun studerer borte men er opprinnelig fra samme sted som meg og kommer hjem ofte. Vi video chatta vær dag og jeg har aldri gitt så mye av av meg selv til noen før. Jeg reiste på besøk til henne en helg. Når jeg reiste hjem igjen har jeg aldri følt meg lykkeligere. Men det er her problemet kommer helt uten videre slutta hun å svare meg. Ikke på meldinger eller når jeg ringer. Jeg skjønner virkelig ikke hva som skjedde og det får jeg heller ikke svar på da jeg ikke får kontakt. Nå har det gått 4 uker og jeg er helt knust. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Klarer ikke sove, klarer ikke skole, orker ikke leve. Hvorfor gjør hun dette mot meg? Hvorfor kunne hun ikke tatt en prat å fortalt meg hva som er galt. Verden min knuste når jeg var på topp.

SVAR

Besvart 03.04.2019 12:51:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle