Hopp til hovedinnholdet

Hunden min har kreft og kommer til å dø. Det er så tungt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei hvor skal jeg starte, Jeg har for øyeblikket et veldig fint liv men. Jeg føler meg forsatt trist. Og selv om livet mit er bra. Så skjer det ting som ikke er noe serlig. spesielt noe jeg har gruet meg i til i mange år. Hunden min jeg elsker han så mye, som såver i sengen min ligger på fanget mit når jeg kommer hjem fra skolen. står og syter utfor døra mi når han vil in han er så søt!!!!!!! Og e elsker han av helle mit hjerte og jeg har hatt her i livet mit siden jeg hva to. Men alt skal bli andeledes. Noe som vil knuse meg lenge. Jeg vet ikke når det skjer. Men det jeg vet er at han har kreft. Og vi kan ikke gjøre noe:( Han kan ikke bli frisk. Han blir ikke og overleve. Og det gneger i sjelen min. Fikk vite det for over to månder siden og de sa at han kun bli og leve i uker ikke månder. Det er så tonkt og tenke på jeg går liksom og tenker og lurer så fert på når han dør, Og jeg sennerat jeg ikke kommer til og takle dagen. Ps: hjelper ikke si at jeg skal være med ham. Alle sir det:(

SVAR

Besvart 26.05.2019 08:33:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle