Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen problemer og livet mitt er bare ødelagt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noen problemer nå livet mitt er egentlig bare ødelagt! Jeg flyttet for en stund siden og nå bor jeg 5 min unna mitt gamle hus! Jeg er over grensa som betyr at jeg må bytte skole og får ikke gå med den andre klassen min! I tillegg sier mamma og pappa at jeg ikke får lov til og gå på HÅNDBALL pga dugnad osv og de kan ikke stille opp fordig de jobber hele tiden! Så da sier dem at jeg burde slutte håndball er livet mitt jeg elsker håndball! Og har gått der et par år... jeg kommer til og miste alle vennene mine og alle de andre hvis jeg slutter på håndball og skolen min! Jeg er deprimert og gråter hver dag! Har du tips til hva jeg kan gjøre? For hvis dette fortsetter kommer jeg til og hate livet mitt og miste så mange personer jeg er glad i...

SVAR

Besvart 05.06.2019 01:16:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle