Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor tar jeg alltid feil valg? Føler bare at jeg er helt mislykka...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvorfor tar jeg alltid feil valg? Føler bare at jeg er helt mislykka- verdiløs. Klarer ikke mer, er så lei livet mitt, jeg skulle bare hoppet av brua da jeg hadde sjansen. Er så lei av å se ting, høre ting og føle meg gal. Orker det ikke mer, hvafaen er poenget.. hvorfor kan jeg ikke bare dø. Vil bare forsvinne. Skole er umulig, og behandling. Orkerikke prøve lenger..vil ta livet mitt, det er verdiløst, vondt og uutholdelig uansett,. skjønner ikke hva jeg skal gjøre,ingenting går lenger..

SVAR

Besvart 03.10.2019 12:16:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre selvfølelse?

Selvfølelse handler om måten vi kjenner oss selv på. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle