Hopp til hovedinnholdet

I det siste har alt bare vært vanskelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år. I det siste har alt bare vært rart.. jeg føler meg som en utrolig dårlig person, jeg slutta og henge med gjengen min fordi de bare ditcha meg og utestengte meg og var ikke bra for meg. Jeg har nesten ingen venner i klassen lenger. Og jeg har nå mista min aller aller bestevenn, jeg har fortsatt gode venner men ting er ikke det samme. Jeg har også en kjæreste som er 2 år eldre og begge sine foreldre støtter det. Men jeg klarer snart ikke mer, jeg har ingen pappa heller fordi han var narkoman og voldelig, jeg har mamma men hun er vanskelig og åpne seg til. Jeg og kjæresten min har hatt sex, jeg angrer ikke. Jeg elsker han til døden, men mamma sier at jeg ikke må ha det. Vi hadde sex en gang uten kondom for å prøve, han kom ikke men jeg er fortsatt livredd. På dette tidspunktet her vil jeg egenklig bare ta livet mitt, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.12.2019 19:52:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle