Hopp til hovedinnholdet

Jeg savner hunden min så fælt. Hvorfor blir man så glad i dyr?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg savner virkelig hunden min, jeg savner hun vær dag, jeg gråter vær dag å det er litt over 1 år siden hun døde. Jeg har prøvd å snakke med noen, men føler at det er ingen som forstår meg. Nå føler jeg at jeg må ha hun her, jeg føler at jeg kunne gjort tingene i livet hennes bedre. Hun døde veldig voldsomt så det kom som et sjokk å det føltes ut som bare hele meg raste fordi hun tok virkelig hjerte mitt å jeg elsker henne. Hvorfor føler jeg så sorg på dette? Hvorfor blir man så gla i dyr? Hilsen ei trist jente

SVAR

Besvart 05.01.2020 14:56:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle