Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever med angst, stress og depresjon etter pappa døde....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg mistet min pappa i mai 2018, han tok selvmord. Jeg strever nå med angst, stress, og depresjon og skal nå snart begynne på piller. Jeg bor alene med min mamma, jeg ser for meg at pappa fortsatt er her, og at han og mamma fortsatt er kone&mann. Men nå har mamma funnet seg en kjæreste, noe som jeg absolutt ikke liker. Han virker grei og alt sånn, men jeg syntes dette er for tidlig på en måte. Fordi som jeg skrev så føler jeg at det fortsatt er mamma&pappa, ikke at det er mamma&kjæresten. Det gir bare ikke mening, men jeg har snakket med mamma om dette. Om at det er for tidlig, men føler ikke hun hører på meg. Jeg forstår at det er hennes liv, men jeg skulle ønske at vi kunne bli ferdig med mine problemer, meg&mamma. Jeg tror ikke jeg greier å få en til inn i livet mitt nå. Jeg sliter, jeg har salg vært med å velge å begynne på piller, fordi jeg kan ikke ha det sånn lenger. Jeg får mye fravær fordi jeg ikke greier å komme meg på skolen, som oftest pga angstanfall, jeg isolerer meg.

SVAR

Besvart 02.02.2020 18:37:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Sorg kan påvirke skolehverdagen?

Ved sorg vil mye i livet være påvirket for en periode. Også skolehverdagen. Selv om det kan være tungt å gjennomføre skolen som før, kan det også være godt å ha faste rutiner og være på skolen som før.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
account_circle