Hopp til hovedinnholdet

Hva er poenget med å leve et liv i smerte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva er egentlig poenget med å leve et liv i smerte. Hvorfor skal det være stigma rundt selvmord når mange har det så psykisk jævlig, og ikke har opplevd lykke på mange år. Sist gang jeg faktisk var lykkelig var 6 klasse. Det er ikke noe poeng med å leve et liv med psykisk smerte, til å så død å bli omgjort til støv. Foreldrene mine behandler meg som at jeg ikke eksisterer. Alle vennene mine er falske. Jeg hater det mest om meg selv. Et studieliv med gjeld og slit, hva er det vitsen med? Det var ingen smerte før man var født. Det var fred og ro. Alle skal død, så hva er poenget med å leve et liv med smerte til å så død? Folk som har kreft osv ønsker man at skal få en smertefri rask død, istedenfor smerte og en vond død. Så hvorfor skal jeg ikke bare ende alt og gå tilbake til ikke eksistens? Det finnes lite for meg, og jeg orker ikke mer tid med ulykkelighet. Det finnes ingen psykologer eller andre som kan hjelpe meg. Jeg vil bare avslutte det, og endelig få den freden jeg ønsker.

SVAR

Besvart 22.02.2020 10:14:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hva er meningen med livet?

Å føle at livet er meningsfylt henger tett sammen med å føle lykke. Men hva som er meningen med livet, kommer helt an på hvem akkurat du er.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle