Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre selv, og hvor kan jeg eventuelt få hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sitter på mange følelser og inntrykk som jeg synes er vanskelig å håndtere. Jeg jobber i eldreomsorgen og ser mange syke og døende. Jeg har i tillegg mistet min bonusbestemor for rundt et år siden, men jeg klarer ikke å fullføre sorgprosessen. Jeg har snakket med helsesøster på skolen om det jeg sliter med, og det hjalp, men ikke nok. I tillegg vet jeg ikke helt hvem jeg kan snakke med dette om i disse coronatider. Jeg synes det er vanskelig å snakke med min mor alene, siden hun og min stefar ofte er rundt hverandre. Oppå det hele sliter jeg veldig med selvtilliten, fordi jeg er ganske overvektig. Jeg føler ofte at jeg putter på en maske når jeg er med venner og familier, og det er bare når leg skal legge meg at jeg slipper masken. Hva kan jeg gjøre selv, og hvor kan jeg eventuelt få hjelp? Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 30.03.2020 10:16:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle