Hopp til hovedinnholdet

Jeg mistet faren min for et år siden og har det vanskelig i perioder.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15 år som mistet faren min for et år siden. Til tider har jeg det ekstra vanskelig , får ikke sove , tenker veldig negativt om megselv osv. Jeg føler et vist skole press av lærere og medelever. Jeg vil sååå gjerne konsentrere meg og være flink. Jeg trenger noen tips til å komme litt over sorgen og bli flinkere på skolen. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 07.04.2020 11:21:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sorg kan påvirke skolehverdagen

Ved sorg vil mye i livet være påvirket for en periode. Også skolehverdagen. Selv om det kan være tungt å gjennomføre skolen som før, kan det også være godt å ha faste rutiner og være på skolen som før.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
account_circle