Hopp til hovedinnholdet

Jeg har drevet med selvskading og er redd jeg kommer til å gjøre noe dumt..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har drevet med selvskading i 2 år lå. Og jeg begynner å bli lei av at ingen ser meg. Siden jeg er "glad" på skolen så tror alle at jeg er ok. Jeg stoler ikke på noen og føler meg usynlig. Er redd for hva jeg kommer til å gjøre mot meg selv etter hvert. Har mye alene tid og det går alltid over til deprimerte tanker eller stress spising. Jeg vet jeg kommer til å gjøre noe dumt. Jeg føler det på meg. Jeg kommer sikkert aldri til og si det til noen før det er forsent uansett. Er redd for mine egne tanker og mitt eget selskap. Jeg kommer til å gjøre slutt på all smerten til slutt. Lm ikke snart

SVAR

Besvart 09.06.2020 11:28:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle