Hopp til hovedinnholdet

Hvem kan jeg snakke med om at jeg gruer meg til sommeren?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Ønsker svar før fredag helst! Eg har depresjon og sosial angst og har våre på bup fra desember 2018 til ca Mars 2020. De hjalp ingenting. Også kom barnevernet inn og helde på å hjelpe meg, men det er fortsatt nytt og litt skummelt. Eg er redd for at dei sei eg ikkje kan bu i besøksheim lenger fordi eg ikkje har det bedre. Men tingen no var egentlig at eg er redd for no på sommeren og kordan eg kjem til å takle det med tanker osv, og eg veit ikkje heilt ken eg skal sei det til..vil ikkje snakke med barnevernet om det og eg snakker ikkje med mamma og pappa. Eg kan heller aldri ha på meg shorts og t-skjorte pga kutting. Eg er så lei meg for det! Eg hater å gå i genser når det er så varmt og å sjå venner bade uten meg..

SVAR

Besvart 18.06.2020 11:44:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle