Hopp til hovedinnholdet

Moren min tør ikke ha meg hjemme...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, moren min tørr/vil ikke ha meg hjemme. Jeg bor på akutt institusjon akkurat nå pga selvskading og selvmordstanker. Jeg vet ikke hva som skjer fremover og jeg fucker opp alt. Jeg har plutselig blitt voldelig og jeg vil ikke! Men jeg føler meg truet og vil ikke ha noe med disse dritt folka å gjøre!! Moren min snakker med barnevernet og sånn... har de lov til å flytte meg på en annen langtids instu eller hva jeg skal kalle det?

SVAR

Besvart 18.09.2020 20:20:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

Får du bruke mobilen som du vil og kan du ha besøk av hvem du vil? Her får du en oversikt over dine rettigheter når du bor på institusjon.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle