Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nesten alltid engstelig og lurer på om jeg kan ha angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, i det siste har jeg opplevd at jeg er kvalm på morningene og skjelver innvendig. det rister liksom. jeg går gjennom noe med at morfar har hatt en stor operasjon, men jeg føler meg nesten alltid engstelig og dette med fremtid. lurer veldig på om jeg viser noe svake tegn til angst? jeg er også veldig urolig, kan sitte å riste med det ene beinet mens jeg sitter i timen uten å legge merke til det.. er dette noen tegn på angst?

SVAR

Besvart 15.11.2020 15:46:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer du deg mye for framtida?

Tanker om framtida kan skape både positiv forventning og bekymring. Hvis det er stor bekymring, kan tankene om det bli til grubling og tankekjør. Få råd I denne artikkelen

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle