Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig etter å ha mistet mange, og klarer ikke snakke om det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg tenkte jeg bare skulle høre om dere visste hva jdg kunne gjøre fordi nå er jeg så på bunn i livet at ingen aner. Jeg hsr det så forferdelig. Klarer ikke og dra på skolen i d held tatt mer snart, har så mye fravær. Det starter vel med at hunden min jeg har hatt hele livet måtte avlives i sommer også mista jeg 3 av besteforeldrene mine på 1,5 år og alle de betydde så mye for meg. Mdn nå når skolen startet så klarer jeg Ingenting i livet lenger. Alt er helt svart for meh og jdg kommer meg ikke gjennom dagen mer. Og jeg skal ikke snakke med lærer elle helsesøstre ellernoe d sksl jeg ikke. Jeg ville bare denne smerten sksl bort. Jeg orker ikke og leve mer nesten men tenker på at jeg kanskje hsr et fint liv lm 10 år. Har så lyst og dra til legen og sjekke meg opp for noe mdn jeg tørr lissom og snskke sann med legen og mamma tørr ikke foran de og di hvordan jg egt har det, for d går ikke snn og beskrive. Men vet dere hva jeg sksl gjøre ? Klarer ikke dette

SVAR

Besvart 13.11.2020 17:15:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle