Hopp til hovedinnholdet

Strever etter at jeg mistet faren min..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har mistet pappaen min pga kreft..siden tre månder nesten så døde han. Og det er SÅ SYKT vanskelig og gå over det!! Ingen vet hvordan jeg hadde det og hvordan jeg har det nå, jeg har masse bilder i hodet av han før og etter kreft!!! Og det gjør så vondt...han fikk kreft da jeg var nesten 6 år, han var altttt for snill med meg alt for morsom og hjalp meg med alt han lærte meg så mye ting!!! Jeg snakka med han før tre dager siden han døde!! I det siste fire måneder så latet han som at det går helt fantastisk med han fordi han vil ikke vise meg at han er ikke den jeg kjente før at han er fortsatt sterk!!! Jeg SAVNER HAN SYKT MYE, jeg gråter mye i dagen og tenker på han 70% av dagen. Jeg er bare 13 år

SVAR

Besvart 19.02.2021 09:54:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Alle takler sorg på ulike måter. Ingen er mer riktig enn andre. For noen hjelper det å komme tilbake til hverdagen, for andre tar det litt lengre tid.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
account_circle