Hopp til hovedinnholdet

Strever etter at jeg mistet faren min..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vett egentlig ikke hvordan jeg skal begynne. Jeg sliter en del med depresjon og angst og jeg tror jeg vett hvorfor. For kanskje 1 år siden døde pappa av deabetes og jeg har aldri egentlig snakket om det eller grene ut og det er kanskje litt sent. Nå føler jeg det har påvirket meg ekstra mye fordi uansett hvor jeg er ser jeg for meg folk som bare faler foran meg eller at jeg får en telefon fra noen som sier at en i familien min har vært i en ulykke. Jeg har veldig lyst til å snakke med kontaktlæreren min om det, men jeg vett liksom ikke når det passer og er ganske nervøs så jeg lurte på om dere kanskje hadde noen tips.

SVAR

Besvart 15.02.2021 13:18:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle