Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med psyken og er redd det går utover kjæresten min....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med en gutt. Vi har vært sammen i over 1 år. Jeg har slete psykisk det siste året, og jeg er redd det går for mye inn på han, eller at jeg begynner å bli mer som en byrde enn et koselig forhold. Jeg er sliten, blir for lett irritert, er veldig sensitiv og mye lei meg. Han roer meg alltid med at det ikke går inn på han så mye og at han ikke synes jeg er en byrde. Men jeg har blitt helt avhengig av han, og jeg klarer ikke gå en time uten å sjekke om han har sendt en melding. Han er det som gir meg mest lykke, og uten han føler jeg meg mye trist. Jeg er redd for at hele forholdet bare skal handle om psyken min og meg. Hvordan kan jeg hjelpe dette? Hvilke egne ting kan jeg gjøre for min egen psyke? Hva bør jeg unngå? Bør jeg snakke like mye med han om psyken min eller er det usunt for han å måtte gå gjennom? Han er den skjønneste personen som finnes og han er der alltid for meg. Hater tanken på at jeg blir for mye for han eller at han blir lei av meg på grunn av psyken min.

SVAR

Besvart 05.03.2021 14:21:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle