Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få overskudd til trening?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som trener ganske mye, stort sett hver dag men prøver å legge inn en dag fri, de siste månedene tror jeg ikke at jeg har fått nok restitusjon og jeg har fått humørsvingninger, gråter lett og mister lysten på trening. Mensen har også gått bort. Eg tror jeg er overtrent. Det kan vere at jeg også spiser for lite. Har snakket med mor om dette. Hva bør jeg gjøre? Hvordan kan jeg få overskudd og føle at kroppen fungerer på trening?

SVAR

Besvart 20.06.2018 18:42:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle