Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke mer snart

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er 159 cm høy og veier 69 kg, jeg har veldig liten midje og har flat mage, jeg har normalt store lår og stor rumpe. Jeg trener veldig ofte men har ikke trent noe i ferien. Jeg har det veldig dårlig fysisk og har slitt med kraftig angst og mobbing siden jeg var 8 år gammel. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, jeg føler meg ubekvem i min egen kropp og føler meg utrolig stygg. Stemora mi som er treningsnarkoman sier til pappa at jeg er kraftig og på vei til å bli sjukk (Hun har slitt med anoreksi) Og stelillesøstra mi syns også jeg er sjukk. Mens mamma og pappa syns jeg er helt normal. Vennene mine sier at jeg er tynn men at neg har stor rumpe så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har ikke lenger lyst på mat og jeg driver med selvskading. Jeg klarer ikke mer snart og har sluttet å spise for å gjøre familien min fornøyd. Håper at dere vil svare så fort så mulig fordi jeg vet ikke om jeg klarer mer snart. Jeg får hjelp av bup,men trenger svar!

SVAR

Besvart 12.08.2018 23:09:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle