Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lenge prøvd å finne svar på mine problemer, men det er ingen jeg føler jeg kan relatere så mye til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge prøvd å finne svar på mine problemer, men det er ingen jeg føler jeg kan relatere så mye til. Det er sånn at jeg sliter med et helt vanvittig tankekjør og stress angående utseende og det å være bra nok. Pga. dette stresset klarte jeg aldri å fullføre vgs, noe som gjorde ting verre. Jeg bruker timer hver dag på å skrive ned notater på mobilen om klær og ting jeg vil ha, hva jeg må huske, ting jeg trenger penger til om 1 år, hvordan jeg skal klare å få penger til dét og det osv. Føler meg ikke komfortabel i noen som helst settinger. Disse notatene har styringa på hele livet mitt, og jeg skriver ned hver minste ting jeg føler jeg må huske. Når jeg begynte med «husk å pusse tennene» så gikk det virkelig opp for meg at jeg har et stort problem. Har prøvd å slette noe av det, men da får jeg helt panikk og skriver ting ned igjen. Jeg går rundt med et konstant tankekjør om fremtida og hvordan jeg kan se mest bra ut. Er helt utslitt, orker ikke mer av dette, hjelp..

SVAR

Besvart 09.12.2017 17:38:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
account_circle