Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg er en gutt som nettop har fylt 14 år. Jeg har veldig liten og tynn penis. I erigert tilstand er den ca 7 cm lang og når den er slapp er den mellom 3-4 cm. Jeg har bittegrann hår på pungen og litt runt penisen. Men jeg har ingen hår under armene og lite hår på leggene. Tror du penisen og testiklen e mine kommer til og vokse mer? Så har jeg merket at jeg har fått litt store og "ømme" bryster og brystvorter selv om jeg ikke er noe spessielt overvektig (veier 58-60 kg og er 1.60 høy).Tror du jeg kommer til og få pupper når jeg blir voksen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt som nettop har fylt 14 år. Jeg har veldig liten og tynn penis. I erigert tilstand er den ca 7 cm lang og når den er slapp er den mellom 3-4 cm. Jeg har bittegrann hår på pungen og litt runt penisen. Men jeg har ingen hår under armene og lite hår på leggene. Tror du penisen og testiklene mine kommer til og vokse mer? tissen min har egentlig ikke vokst noen ting siden jeg var baby bortsett fra at jeg har fått litt mere og "tynnere" hud på pungen.

Så har jeg merket at jeg har fått litt store og "ømme" bryster og brystvorter selv om jeg ikke er noe spessielt overvektig (veier 58-60 kg og er 1.60 høy). Først hadde jeg litt vondt på den høyre brystvorten, og når det gikk vekk, får jeg plutselig vondt i den andre. Det er veldig flaut og jeg er litt redd fordi jeg har sett på YouTube at noen menn får noen slags sykdom, slik at de får pupper. Tror du jeg kommer til og få pupper når jeg blir voksen?


Vær så snill og svar fort! :)

Takk på forhånd.
account_circle