Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 16 år som ikke kommer i puberteten. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei igjen får jeg vel si. Har vel skrevet inn her 2 ganger fra før og tusen takk for de gode svarene. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skriver dette igjen men men. Jeg er en gutt på 16 år og 5 måneder. Jeg har ennå ikke kommet ordentlig i puberteten!!!! JEG BLIR GAL!! jeg har fått hår på pungen. Er vel rundt 2 cm lange og veldig kort hår rundt penis. Sånn som jeg har forstått så er vel dette et tegn på pubertet. Men disse hårene har jeg hatt siden i sommer og jeg merker ingen utvikling lenger. Jeg er 170-172 høy og veier bare 60 kg. Er ikke muskeløs og jeg lurer på om jeg kommer til å få tydligere og mer muskler når jeg kommer videre i puberteten??
men dette med sen pubertet holder på å ta livet av meg, ikke bokstavlig talt men du skjønner hva jeg mener. Uansett så er det slik: Jeg har aldri kysset en jente siden tja 5 klasse. Ingen jenter syns jeg er attraktiv, som jeg vet om. Etter gymmen på skolen dusjer jeg alltid sist så ingen skal se meg naken og på toppen av det hele så er stebroren min som er 13 år FERDIG med stemmeskiftet! Jeg mastruberer vel rundt 3-4 ganger i uka men jeg får aldri utløsning. Jeg har fått råd tidligere hvor det sto at jeg burde prøve å runke lengere. Dette har jeg prøvd men jeg tror jeg fokuserer for mye om å få utløsning eller no.. jeg har en penis som ikke er særlig stor og jeg lurer på om jeg burde/kan gå til legen for å få et middel som kan framskyve puberteten? Faren min er lege så jeg kan vel snakke med han men det er så utrolig pinlig og han var sen han også så han vet nok hvordan det er, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...

Jeg skriver mye, jeg vet det, men dette må jeg bare få ut. I tillegg så drikker jeg ikke, har blitt spurt på fest flere ganger og har vel smådrukket et par ganger hvis man i det hele tatt kan kalle det det. Men jeg er så redd for at jeg skal bli full og til slutt ende opp med å holde på med noen og det kan jo bli litt flaut med tanke på utstyret og ja, jeg trenger vel ikke å gå nærmere i detalj. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er vel den eneste i hele trinnet som ikke har kommet i stemmeskifte og en av "vennene" mine hvis man kan kalle han det, gjør narr av det hele tiden. Dette pubertetsproblemet er blitt en slags "obsession" (husker ikke det norske ordet) for meg. Jeg tenker på det hele tiden. Lurer på om folk tenker det at jeg ikke har kommet no langt i puberteten og er veldig rett for at noen i så fall skal finne det ut! Jeg er ikke den mest populære og gikk gjennom en del mobbing de første 2 årene på ung.skole og alt startet så bra i 1. men nå er jeg allerede litt deprimert. Denne pubertetstingen kontrollerer livet mitt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

Takk for alle svar på den livslange stilen! Hilsen gutt 16 1/2 år.

SVAR

Besvart 16.11.2008 14:16:25
account_circle